Fitneksen täyteinen viikonloppu Fitness Classicissa

On aika taas aktivoitua blogin suhteen, kun sitä on kerran jo sen verran kyselty. Kiitos teille ihanille, joita mun jutut jaksavat kiinnostaa, vaikka mitään maata mullistavaa en kirjoittelekaan. Olen pitänyt hieman taukoa blogin kirjoittamisesta, kun en ole enää työpäivän päätteeksi viitsinyt istua koneella jäätävien niska- ja hartiakipujen vuoksi. Työskentelen IT-alalla konttorirottana näyttöpäätteen edessä arkipäivät selkä lysyssä ja niska pitkälle eteen kurkotettuna, joten ei varmaan tule suurena yllätyksenä, että siitä voisi jotain pientä ongelmaa tulla? Perinteisiä toimistotyöläisen vaivoja siis, joita pystyisi ehkäisemään ergonomisella työasennolla sekä treenillä. Treeni on kunnossa, mutta mites sitten se työasento? 😀

Fitness Classic

Päivätöiden lisäksi kävin heittämässä viikonloppuna keikkaa Noccon ständillä kevään tärkeimmässä fitness-tapahtumassa Fitness Classicissa. Noccon remmin Joonas Leppänen ja Eve Heikkinen olivat aloitelleen siinä ysin aikoihin, kun mä ja Kille hypättiin mukaan kuvioihin kympiltä. Olisin päässyt aloittamaan työt aikaisemminkin, jos Helsingistä ei olisi niin haastavaa löytää parkkipaikkoja 😀 Oli kyllä ihan mahtavaa tavata kaikkia tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin! Musta oli niin mukavaa, kun tosi monet tulivat tulivat vaihtamaan kuulumisia ja yleensäkin juttelemaan meidän kanssa siihen ständille. Ei ollut kyllä varmaan yhtään tylsää hetkeä 😉

Sherko Eliassi, Jade-Yolanda Huhtamäki sekä Jani Pernell

Snapchat-627785326156598734

Team Noccon urheilijatkin pärjäsivät todella hyvin! Sherko Eliassi sai odotetusti ensimmäisen sijan miesten fysiikasta, Jani Pernell sijoittui hienosti toiseksi todella kovatasoisessa classic bodybuilding-sarjassa ja Johanna Hermans otti hopeaa bikinin -160 cm -pituusluokassa. Vaikka itse kisoja en katsomon puolelta päässytkään näkemään, oli todella kiva nähdä kuvista, miten paljon Johannan fysiikka oli kehittynyt. Mä tykkään kun bikini fitness-kilpailijoilla jalkojen lisäksi olkapäitä ja selkää tasapainottamassa fysiikkaa (katso kuva täältä). Mun muutkin suosikit eli Tanja Sundell, Sara Sievinen ja Milla Kelahaara voittivat kaikki oman pituusluokkansa. Tykästyin myos juniori-sarjojen voittajiin Melina Keltaniemeen ja Reetta Saariseen.

20160416_221900

Myös perinteinen kisojen jälkipuinti on käynnistynyt. Mun harjaantunut bikini-silmäni tunnistaa jo kuvien perusteella lavan tytöistä finaalin kuusikon, mutta järjestystä en vielä osaisi laittaa tismalleen oikein. Kaikki voittajat kuitenkin olivat kuitenkin loppujen lopuksi hyvin samantyyppisiä tiimalasivartaloisia kaunottaria, vaikka välillä kuullaan jaarittelevan, että mikäköhän se bikini fitneksen linjaus mahtaa tänä vuonna olla. Kyllä ne voittajat jatkuvasti melko samanlaisia ovat. Varsinkin nyt uusissa poseerausasennoissa rakenteellisten ”virheiden”, kuten leveän vyötärön ja kapean hartialinjan piilottaminen on tehty vaikeammaksi ja tuomarointia sitä kautta helpotettu. Kuten yksi entinen lajituomari sanoi mulle suoraan: ”Se voittaa kenellä on vähiten virheitä”.

Sellaista juttua täältä Turusta tällä kertaa. Iloista ja toivottavasti mahdollisimman motivoitunutta keskiviikkoa teille kaikille!

Seuraa minua:
Instagramissa @jadeyolanda
Snapchatissa @jadeyolanda
Facebookissa & Bloglovin’ssa

NOCCO:n tiimipäivät

IMG-20160207-WA0000

Heissan kaikki ihanat! Miten teillä on mennyt viikko? Itse olen ollut kipeänä, ettei töitä ole voinut tehdä, joten jää aikaa vähän ylimääräiseen rustailuun Netflix-maratoonien ja nukkumisen lisäksi. Vietettiin muuten viikonloppuna tiimipäivä NOCCO Finlandin sponssiurheilijoiden kesken. Ihan kaikki eivät päässeet paikalle, mutta silti sai ihmetellä kuinka mukavaa porukkaa on saatu pakattua yhteen tiimiin! Kokoonnuttiin tosiaan sunnuntaina puolilta päivin NOCCO:n toimistolle maistelemaan uusia makuja (Ruotsissa julkaistu cola, appelsiini ja omppu, joka oli paras <3) ja tutustumaan toisiimme. Kyllähän mä kaikki nyt heti tunnistin, kun fanitan muutenkin tätä porukkaa ja seurailen heitä sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

Juttutuokion jälkeen siirryttiin Crossfit Basementilla kuvailemaan. Alkuun otettiin ryhmäkuvaa, jonka jälkeen Tapio Moisala kuvasi jokaisen urheilijan erikseen.  Kyllä vaan nuo ammattikuvaajat osaavat ottaa hyviä kuvia 😉 Toivottavasti niitä nähdään pian täälläkin!

Snapchat-5035369203041799010

20160207_155045

Vaikka vietimme Basementillä kolme tuntia jokainen vuorotellen omaa kuvausvuoroaan odotelleen, niin ei aika tullut kyllä pitkäksi näin hauskassa porukassa! Crossfit-salit ovat sellaisia paikkoja, jotka oikein kutsuvat leikkimään. Sitä tuli tietysti temppuiltua erilaisia käsilläseisontavaritaatioiden kanssa, tuhtattu L-kottikärrykävelyä ja ihmismaastavetoa ja glute ham developerin treenauksen lisäksi.

Kuvausten jälkeen siirryttiin syömään keskustaan thaimaalaiseen Tamarin-ravintolaan. Mikä sattuma, että mä olin pari viikkoa miettinyt kuinka paljon mun tekee mieli Pad Thai-annosta, mutta en ollut aikaiseksi saanut tehdä sitä itse tai tilata jostain valmiina 😀 Ruoka kyllä maistui tuollaisen touhupäivän jälkeen!

Olisiko teillä muuten toivomuksia, mistä haluisitte mun kirjoittavan? Toivomukset voivat liittyä ruokailuun, treenaamiseen, elämään, ihan mihin vain 😀

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM