Ideoita ulkona treenamiseen

Heipsan kaikki ihanaiset! Postauksia multa tulee nykyään laittoman harvoin, mutta tällä mennään tosiaan mitä on. Luulin, että kiire loppuisi opparin palauttamiseen, mutta ei! Sen jälkeen on ollut vaikka mitä muuta enkun kurssia, taittoa sekä kaikki muut mahdolliset kurssit, joita on keksitty kivasti ujuttaa valmistuvan opiskelijan työjärjestykseen. Eli toisin sanoen kiire on edelleen ollut ja se kiire alkaa tulla kohta jo korvista ulos. No, mutta ei se valittamalla parane. Mulla on tällä viikolla viimeinen ”kunnollinen” kouluviikko ja sen jälkeen on enää pari hassua tuntia siellä täällä. Vihdoin, sillä alan olla korviani myöten täynnä tätä töiden ja koulun yhdistämistä.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/81/2015/04/20150425 1240571

No mutta asiaan! Salitreenejä mulla on nyt se viisi suurin piirtein viikossa. Miksi suurin piirtein? No kun aina en pysty tekemään viikossa kaikkia viittä 😀 Mulla on tuossa syklissä tosiaan kolme jaloille tarkoitettua treeniä ja välillä kinttujen palautumiseen on otettava se ylimääräinen välipäivä, jotta kykenee taas koipia treenaamaan ja siinä menee välillä helposti syklin tekemiseen yli viikko. Olen huomannut, että mulle sopii parhaiten oman kehon kuunteleminen eikä orjallisesti ”viisi treeniä per viikko” -toimintamallin noudattaminen. Välillä toki tulee tehtyä se 5 salitreeniä, riippuen ihan palautumisesta. Esimerkiksi viime viikolla olin niin virtaa täynnä Fitness Classicista saadun motivaatiopuuskan (motivaatiopuuskassa ei ilmeisesti tule lihakset kipeiksi? :D) jälkeen, että meni heittämällä kaikki viisi salia yhteen viikkoon ja yhdet ulkotreenitkin kaupan päälle.

Nyt on tosiaan ollut ihan mukavat ilmat liikkua ulkona, joten kuvailtiin teille Eerika Heinisen kanssa hieman tuota meidän lauantaista ulkotreeniä. Hankittiin alkuun lihaksille lämpöä kevyellä hölkällä sellaiset 10 min, jonka jälkeen tehtiin hieman dynaamisia venytyksiä jaloille. Videolta voit katsoa tarkemmin mitä kaikkea tehtiin!

Jos haluaa tehdä samantyyppisen treenin kuin me lauantaina, niin en voi muuta kuin suositella. Hiki on taattu! Meillä oli tosiaan tuollainen 30 metrin mittainen matka (”penkiltä penkille”), jonka välissä me sitten tehtiin näitä liikkeitä. Pääasiassa heittelimme vain mieleen tulleita liikkeitä ilmoille ja lähdimme toteuttamaan niitä. Siinä ei tarvinnut sitten kuin lenkkarit, hyvän mielen ja hieman mielikuvitusta 😀 Inhokiksi osoittautui heti melko alussa tehdyt kyykkyhypyt, askelkyykkyhypyt vuorojaloin sekä lopussa tehdyt kyykkyhypyt sivuttain. Hyvä kun sieltä pääsi viimeisissä hypyissä ylös! Suosikkiliikkeitä taas olivat normaalit askelkyykyt, luisteluhypyt ja askelkyykyt penkillä ristiin, koska kaikki kohdistuivat niin kivasti pakaralle 😉 Kun treenin aikana allekirjoittaneella meinasi kunto loppua, niin tehtiin väliin jotain hieman matalasykkeisempää, kuten jalan heittoja tai lonkan pyörityksiä. Loppuun käveltiin vielä verryttelyksi reippaasti, jotta saatiin maitohapot jaloista liikkeelle.

Kyllä huomaa, etten ole vähään aikaan tehnyt tuollaisia juttuja, kun oli kaikki oudot lihakset kipeinä seuraavana päivänä. Cheerleadingissä tehtiin paljon tämän tyyppisiä alkulämmittelyitä eivätkä ne tuntuneet silloin juuri missään 😀 Toista se on nyt. Aerobinen kunto on ihan rapistunut. Mutta ehkä se taas tästä kun aletaan kerran viikossa treenailemaan näitä juttuja ulkona!

Follow me on BLOGLOVIN’ // BLOGILISTA // FACEBOOK // INSTAGRAM

Poseerausta hyvässä seurassa, uudet kynnet ja kivoja vaatteita

PhotoGrid_1423404021012[1]

Mulla oli todella piristävä sunnuntai pitkään aikaan. Oon ollut vähän väsyksissä kaikista töistä, treeneistä ja opinnäytetyöstä, koska elämä on pyörinyt enemmän tai vähemmän pelkästään niiden ympärillä, joten kaikki erilainen, normaalista poikkeava on enemmän kuin tervetullutta. Käytiin siis eilen sunnuntaina poseraamassa Gymin biksuporukalla. Kun aloitin Gymillä käymisen, olin ainoa biksukisaaja, mutta nyt meitä kisanneita on jo kertynyt kolme ja yksi lahjakas tyttö on menossa lavalle jossain välissä. Sovittiin jokunen viikko sitten treffit poseerauksen merkeissä ja nyt päästiin vihdoin toteuttamaan se. Oli tosi kiva päästä vaihtamaan ideoita ja ajatuksia poseraamisesta, kun kaikki tytöt ovat eri valmennuksessa ja jokaisella tiimillä on erilaisia asioita, johon kiinnittävät huomiota. Sain itse myös todella paljon uusia ideoita, kun Jeve Ojala oli ainoana kaksilahkeisena seuraamassa meidän poseharkkoja. Oli muutenkin todella piristävää nähdä Sonjaa, Eerikaa ja Anniinaa, koska heistä sai taas paljon motivaatiota omaan tekemiseen 🙂

20150208_120339

PhotoGrid_1423321479572

SixDeuceltakin tuli pakettia. Kiireisen työviikon takia ehdin hakea postipaketin vasta lauantaina, mutta voi sitä ilon päivää, kun availin paketteja 😀 Niin paljon kaikkea kivaa. Mietin jo, että olisiko pitänyt käydä heittämässä tuplatreenit, jotta pääsisi käyttämään heti kaikki uutuudet läpi yhden viikonlopun aikana. Kai te muuten huomasitte, että maahantuojan sivuille www.sixdeuce.fi löytyy sellainen ”Alennustuotteet”-kori, josta saa kyseisen merkin caprit todella edullisesti. Siihen kun lisää päälle vielä koodin JADE, niin capreille jää hintaa viirun vajaa 32 euroa. Värejä ja kokoja näyttäisi olevan vielä yllin kyllin, käy siis kurkkaamassa, josko löytäisit sieltä itsellesi jotain kivaa 😉

20150207_143544[1]

Viikonloppu oli sunnuntain lisäksi kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Kävin päivittämässä kynnetkin kevätkuntoon (ketä muu odottaa kevättä samalla innolla kuin mä? :D) ja väriksi valiutui tällä kertaa raikasta turkoosia. Nämä kynnet teki Soul Sistersin uusin vahvistus Liisa, jolta saa kynsihuollot nyt hintaan 50 € ja uudet kynnet 65 €. Ei ollenkaan paha hinta näin kauniista kynsistä. Kynsien tekoon meni hieman pidempi aika kuin normaalisti, mutta työn jälki on aivan erinomaista! 🙂 Tälläkin hetkellä vaan koko ajan tuijotan niitä, kun ne ovat niin täydelliset <3

Follow me on BLOGLOVIN’ // BLOGILISTA // FACEBOOK // INSTAGRAM