Blogini muuttaa – jadeyolanda.fi

Heippa ihanat todella pitkästä aikaa! Olen kirjoitellut tänne viimeksi melkein 9 kuukautta sitten, joten todella paljon on ehtinyt tapahtumaan tässä välillä. En bloggaillut kevään aikana aktiivisesti, sillä minua vaivasi hellittämättä takaraivossa ajatus siitä kuinka haluaisin bloggaamista jatkaa. Selkeä visio pyöri päässä, mutta toteutus puuttui, kunnes yhtenä päivänä syksyn aikana kaikki palaset löysivät paikoilleen. Eikö se näin olekin, että kaikella on tarkoituksensa? 😉 Tulen jatkamaan siis aktiivista bloggausta, mutta hieman erilaisella konseptilla ja eri alustalla! Aloitan uuden blogini puhtaalta pöydältä aivan näillä näppäimillä osoitteessa jadeyolanda.fi . Tervetuloa seuraamaan! Olisin linkittänyt blogini Bloglovin’in jo tähän, jotta saisit sitä kautta ensimmäisestä postauksestani ilmoituksen, mutta se ei hitsi vie löydä vielä uutta blogiani. Blogin aihealue tulee keskittymään liikunnan ilon ja hyvän olon tavoittelun lisäksi muihin tätä tukeviin teemoihin, kuten elämästä nauttimiseen sen kaikilla osa-alueilla. Treenivinkkien lisäksi voit siis löytää blogista mietteitä mm. siitä kuinka stressiä voisi vähentää, miten valmistaa herkullisen maistuvia aterioita tai millä kaikilla tavoin voi nauttia arjen pienistä asioista 😉 Tulen päivittelemään jadeyolanda.fi -blogia aktiivisesti laadukkaiden kuvien kera useampaan otteeseen viikossa.

Kiitän suuresti Fitfashionia ja FF-lukijoitani näistä kolmesta vuodesta! Toivottavasti jatkatte matkassani uuden blogin mukana. Suosittelen vahvasti, sillä sinne on tulossa paljon kaikkea kivaa 😉

Seuraa minua:
Instagramissa @jadeyolanda
Facebookissa & Bloglovin’ssa

Jade-Yolanda

 8
Tykkää jutusta