NOCCO:n tiimipäivät

IMG-20160207-WA0000

Heissan kaikki ihanat! Miten teillä on mennyt viikko? Itse olen ollut kipeänä, ettei töitä ole voinut tehdä, joten jää aikaa vähän ylimääräiseen rustailuun Netflix-maratoonien ja nukkumisen lisäksi. Vietettiin muuten viikonloppuna tiimipäivä NOCCO Finlandin sponssiurheilijoiden kesken. Ihan kaikki eivät päässeet paikalle, mutta silti sai ihmetellä kuinka mukavaa porukkaa on saatu pakattua yhteen tiimiin! Kokoonnuttiin tosiaan sunnuntaina puolilta päivin NOCCO:n toimistolle maistelemaan uusia makuja (Ruotsissa julkaistu cola, appelsiini ja omppu, joka oli paras <3) ja tutustumaan toisiimme. Kyllähän mä kaikki nyt heti tunnistin, kun fanitan muutenkin tätä porukkaa ja seurailen heitä sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

Juttutuokion jälkeen siirryttiin Crossfit Basementilla kuvailemaan. Alkuun otettiin ryhmäkuvaa, jonka jälkeen Tapio Moisala kuvasi jokaisen urheilijan erikseen.  Kyllä vaan nuo ammattikuvaajat osaavat ottaa hyviä kuvia 😉 Toivottavasti niitä nähdään pian täälläkin!

Snapchat-5035369203041799010

20160207_155045

Vaikka vietimme Basementillä kolme tuntia jokainen vuorotellen omaa kuvausvuoroaan odotelleen, niin ei aika tullut kyllä pitkäksi näin hauskassa porukassa! Crossfit-salit ovat sellaisia paikkoja, jotka oikein kutsuvat leikkimään. Sitä tuli tietysti temppuiltua erilaisia käsilläseisontavaritaatioiden kanssa, tuhtattu L-kottikärrykävelyä ja ihmismaastavetoa ja glute ham developerin treenauksen lisäksi.

Kuvausten jälkeen siirryttiin syömään keskustaan thaimaalaiseen Tamarin-ravintolaan. Mikä sattuma, että mä olin pari viikkoa miettinyt kuinka paljon mun tekee mieli Pad Thai-annosta, mutta en ollut aikaiseksi saanut tehdä sitä itse tai tilata jostain valmiina 😀 Ruoka kyllä maistui tuollaisen touhupäivän jälkeen!

Olisiko teillä muuten toivomuksia, mistä haluisitte mun kirjoittavan? Toivomukset voivat liittyä ruokailuun, treenaamiseen, elämään, ihan mihin vain 😀

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

2 vastausta artikkeliin “NOCCO:n tiimipäivät”

  1. Kisasuunnitelmista olisi kiva kuulla! 🙂 myös oman kropan heikkoudet ja vahvuudet-postaus olisi hieno!

 
Tykkää jutusta