Muutoksen tuulet – takaisin kilpacheerleadingin pariin

Hellurei! Täällä puhaltavat muutosten tuulet. Kirjoittelinkin tänne jossain välissä aiemmin, että en tule kisaamaan 2016 bikini fitneksessä ollenkaan ja nyt se päätös on virallistunut. Tai niin mä ainakin luulen, ikinä ei voi tietää vaikka hulluna ostaisinkin kisalisenssin ja keikuttelisin pyllyäni syksyn kisalavoilla 😀 Mä nimittäin hain takaisin kilpacheerleadingin pariin. Vuoden olin poissa, mutta veri veti niin vahvasti takaisin. Vuosi sitten lopettaminen oli todella vaikea päätös, mutta se oli vaan tehtävä sen hetkisen elämäntilanteen takia. Kokoaikaisen päivätyön, koulun ja opinnäytetyön yhteensovittaminen olisi ollut mahdoton yhtälö cheerleadingin kanssa. Kuntosalin kanssa se toimi, kun sain päättää milloin käyn treenaamassa ja kuinka pitkän ajan.

20141213_131226[1]

Miksi mä hain takaisin? Olen miettinyt useaan otteeseen vuoden aikana mitä mä kaipaan cheerleadingissä verrattuna saliin. Cheerleading ei tunnu treenaamiselta, vaan se on ollut mulle enemmän sellaista hauskanpitoa ystävien kesken. Kyllä siinä hiki tulee ja turpaankin välillä, mutta laji on sen verran tekninen ja hauska, ettei sitä aina miellä treenaamiseksi. Sitten mä oon kaivannut salin kaveriksi jotain lajia, missä mun koko keho saa liikettä samanaikaisesti. Keskityn salilla usein vain yhden tietyn lihaksen/lihasryhmän rääkkäämiseen, kun taas cheerissä treenaaminen on tosi monipuolista ja sellaista moninivelliikuntaa, jossa kehonhallinnallisia taitoja ja syviä lihaksia käytetään enemmän. Lisänä on joukkueurheilun plussat. Kisaaminen ryhmässä antaa enemmän, kun ne tunteet, oli ne voittamisen tai häviämisen tunteet, pystyy jakamaan jonkun kanssa, joka tuntee aivan samoin. Tykkään myös mennä treeneihin ”moikkaamaan kavereita”, mutta sitten taas toisaalta tykkään heittää musiikit korville raikaamaan ja vaipua omaan treenimoodiini. Ristiriitaista, mutta nyt molemmat lajit antavat molempiin vaihtoehtoihin mahdollisuuden.

Tämä cheerleadingin ylistäminen ei tarkoita missään nimessä, että salitouhuilut jäisivät pois matkasta. Ei missään nimessä, koska mä rakastan kuntosalia ja kehonmuokkausta! Lajit ovat erilaisia, mutta tukevat toisiaan Varsin hyvin kun fiksusti suunnittelee treenit, levon ja syömisen 😉 Tulen bikini fitnesissä kisaamaan vielä satavarmasti, koska mä rakastan sitä, mutta tarvitsen sitä ennen väliin kauden, jossa tavoitteena on saada boostattua aineenvaihduntaa kovemmaksi (ts. syödä enemmän) ja hiottua fysiikkaa paremmaksi.

Mutta muihin asioihin. Me mietittiin avopuolisoni Kallen kanssa, että lähdettäisiin johonkin reissuun. Alkuun pähkäiltiin Euroopan upeimpia kaupunkeja, kuten Lontoota, Pariisia tai Berliiniä. Sitten todettiin budjetin tulevan vastaan ja siirryttiin miettimään Tallinnaa tai Tukholmaa. Loppujen lopuksi päädyttiin koti-Suomeen ja ihan kuules Tampereelle :’D Eli me lähdetään nyt viettämään parisuhdeviikonloppua Turusta Tampereella 😀 Tätät reissua ja muuta toilailua voi seurailla snäpissä nimellä jadeyolanda. 

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

Yksi vastaus artikkeliin “Muutoksen tuulet – takaisin kilpacheerleadingin pariin”

 
Tykkää jutusta