Bikini fitness SM-kisat 2015

NFE-4559

11225729_1080449215306225_5643641966452594620_n

Kauden kisat on nyt kisattu enkä tiedä yhtään mistä aloittaisin tämän postauksen kirjoittamisen. Päällimmäinen fiiliksenä mut on vallannut valtava tyhjyyden tunne ja sinne tänne risteilevät ajatukset. Ehkä tässä menee muutava viikko, että saan ajatukset kasaan 🙂 Lauantaisesta Nicole Wlkins -kisasta ja PM-kisoista mulla ei löydy mitään kuvamateriaalia, kun lensin heti eliminaatiossa kilpailusta pois kuin leppäkeihäs. Se oli noin 10 minuuttia 150€ maksanutta lava-aikaa (kilpailumaksu, sen lisäksi tulee tietysti kaikki muut kisojen kulut) ja that’s it. Olin suorastaan hieman hämilläni etten päässyt edes eliminaatiosta läpi, mutta minkäs teet. Ei ollut mun kisa. Taso oli todella korkea ja minä lattea. Sain jälkikäteen paljonkin palautetta siitä, että en ollut oikein oma itseni lavalla. Ei se jostain syystä oikein hyvältä tuntunutkaan. Mua hermostutti tuo kisa aivan kamalasti, en nukkunut aikaisempana yönä kuin pari silmäystä, herättiin neljältä aamuyöllä viskomaan viimeisiä värikerroksia päälle ja 5.30 alkaen istuin meikissä. Kisapaikalla en saanut rauhoituttua ollenkaan ja tunsin suurta epävarmuutta omaa kisakuntoani kohtaan. Eli meni aika hienosti tuo kisa kokonaisuudessaan, eikös? Vaikka lauantaina ei pokaaleita sadellut, en antanut sen jäädä vaivaamaan, koska sunnuntaina oli uusi päivä 🙂

12106743_1218769031473298_3344623341905038216_n

Nfe2015-Sununtai-Bikinifitness-376

Nfe2015-Sununtai-Bikinifitness-378

Sitten sunnuntain kisoihin eli SM-kisoihin. Seuraavana päivänä kisat alkoivat vasta klo 15, joten aikaa jäi valmistautumiselle aivan optimaalinen määrä, kun olin nukahtanut illalla kuulemma aika aikaisin 😀 Nukuin yön kuin tukki ja aamulla paino oli tullut puoli kiloa alaspäin lauantailta. Eihän sillä kisapainolla varsinaisesti tässä lajissa mitään tee, mutta mun mielestäni sitä on hyvä seurata jo siinä mielessä, että pystyy ehkä hieman seuraavilla kerroilla vertailemaan omaa kehitystään.

Vaikka olin tosiaan kisannut aikaisempana päivänä, olotila oli sunnuntaiaamuna ihan superhyvä ja kroppa muutenkin kuivunut ja kiristynyt hyvin kasaan yön aikana. Lookkia alettiin laittaa sunnuntaina jo kello 6.30 ja siitä saatiin just mun näköinen ja fiilis oli heti alusta alkaen paljon varmempi kuin lauantaina. No siinä se kisapäivä meni taas yhdessä hujauksessa. Tällä kertaa pitkässä sarjassa ei ollut eliminaatiota ja tunsin alkukisassa olevani lavalla kuin kotonani. Mä niin nautin olla siellä! Joka kerta vain vahvistuu tunne, että mä oon oikeassa lajissa. Esiintymisessä olisi kuitenkin voinut olla petrattavaa, sillä valmentajani Anna kävikin mulle huikkaamassa takahuoneeseen, että vaikutin vähän uneliaalta ja nyt tarvitaan energiaa peliin. Noh, jälkeen päin muutamaa vertailuvideota katsellessa huomaan aivan saman asian. Mun pitäisi harjoitella tuota esiintymistä niin paljon enemmän!!! Finaalikävelyssä alkaessa mietin kovin, että nyt kyllä lähtee, mutta ei se sitten lähtenytkään 😀 Ensimmäiset asennot olivat kaiketi ihan ok, mutta niistä käännös taka-asentoon olikin sitten sellaista räpellystä, että omien sanojensa mukaan mitään lajista ymmärtämätön avopuolisokin sanoi mulle kisan jälkeen, että voisin katsoa videolta miten Jenni Levävaara tekee sen, kun sillä ei peppu värähdäkään 😀 Tiesin jo I-kävelyiden jälkeen, ettei mulla ole finaalikolmikkoon mitään asiaa ja varmaankin viides sija tulee. Aika hyvin arvattu 😉 Myöhempi edit. Korostan tähän vielä erikseen, ettei kireytenikään ollut paremmin sijoittuneiden luokkaa.

DSC_0526
Kuva: Nea Kurvinen

Olen todella tyytyväinen, että sijoituin kuuden parhaan joukkoon, mutta kisakuvia selatessa mulle on tullut omaa kroppaani katsellessa sellainen fiilis, että enkö mä oikeasti kehityskaudella pystynyt parempaan? Trainerini Villen kanssa ollaan tahkottu pääasiassa olkaa ja selkää, joten sinne olikin tullut mukavasti tavaraa, mutta entäs tuo peppu?! Sain siitäkin palautetta, että se voisi piirtyä vielä paljon paremmin kuin nyt ja tottahan se on. Arvostan todella paljon sitä, että olen saanut rehellistä ja suoraa palautetta kisakunnostani, sillä siinä on vielä paljon tekemistä 🙂 Tuhat ja yksi kehityksen kohdetta löydettyäni pystyn kuitenkin sanomaan olevani yhteen asiaan tyytyväinen ja se on mun kropan malli. Siihen kun tahkoaa lihasta oikeisiin kohtiin, niin varmasti hyvä tulee 😉

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

6 vastausta artikkeliin “Bikini fitness SM-kisat 2015”

 1. Onnea hyvästä sijoituksesta! Näytit todella upealta jälleen kerran. Nyt en ollut paikanpäällä katsomassa, mutta tosiaan sun kropan malli ja rakenne on aivan erinomainen ko. lajiin. Kuvissa näyttää ainakin todella hyvältä ja näyttävältä. Olen samaa mieltä tuosta, että pakaralihas voisi piirtyä paremmin esiin eli onko lihaksen koossa vielä petrattavaa vaiko kireydessä. Ehkä molemmissa? Esiintyminen on tosi isossa roolissa ja sen suhteen aina on vara parantaa. Olet kyllä karismaattinen ja itsevarma, mutta sitä lajinomaista flirttiä ja naisellisuutta sekä yleisön / tilan haltuunottoa on hyvä kehittää. Tsemppiä jatkoon ja iloa treeneihin 🙂

  • Sulta saa kyllä aina todella hyviä kommentteja! 🙂 Ehdottomasti pakaralihaksen koon lisäksi mun olisi tarvinnut olla myös paljon kireämpi. Mun kisapaino oli loppujen lopuksi todella alhainen, mutta jotenkin jalat eivät vaan kiristyneet dieetillä tarpeeksi. Liekö sitten osittain syynä suuri 12 kilon painonpudotus, joka jätti jälkensä kisakuntoon. Seuraavalla kehityskaudella ollaankin sitten tarkempia ruoan suhteen, jotta pysytään hyvän matkan päässä kisapainosta ja ei kerätä turhaa fläsää 🙂 Halu olla parempi kasvaa vain päivä päivältä, joten täältä tullaan entistä kovempana takaisin 😉

 2. Kiinnostaisi kovasti tietää kuinka esim Teeam 24 Gold valmennukseen pääsee mukaan? Onko oltava aikaisempaa näyttöä/tunnettavuutta ja haetaanko valmennukseen sähköisesti vai ns saako tiedon vapautuneista kisavalmennuspaikoista esim tutun tutulta ym. T Utelias 🙂

  • Moikka! Meillä ei tarvitse olla mitään aikaisempaa näyttöä, mutta valmennus haluaa nähdä aina tietysti hakijan kuvat, jotta osaavat arvioida onko hänen kropan mallinsa kehityskelpoinen bikiniin 🙂 Parhaiten selviää, kun laittaa suoraan mailia jommalle kummalle valkulle (eli kumman haluais päävalmentajaksi: anna.virmajoki (a) gmail.com tai marjo (a) marjokrishi.fi) ja tiedustelee valmennuspaikkaa 🙂

   Eli rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä jos kiinnostaa!

 3. Onnea sijoituksesta! Sulla oli kyllä tosi hyvännäköinen lookki! 🙂

  Mistä olet muuten hankkinut kisakenkäsi ja onko niissä kuinka paljon korkoa?

  T. Tuleva biksukisaaja 🙂

 
Tykkää jutusta