Toinen sija ja matka jatkuu kohti Nordic Fitness Expoa!

800_3468

bikini (129) (2)Nyt on kisakausi korkattu ja kävi niinkin iloisesti, että tänne napsahti toinen sija pitkän bikinissä (+168 cm). Jenni Levävaara voitti sarjan ylivoimaisesti pisteillä 3 ja itse sain seitsemän pistettä. Olin oikeastaan hieman yllättänyt, että pärjäsin näinkin hyvin, vaikka kuntoni oli hieman vajaa kyseisissä kisoissa. Vaikka saimmekin ketoosin avulla kiristettyä fläsää kiitettävästi kolmessa viikossa, jäi jalkani kaikenkaikkiaan vielä pehmeiksi. Onneksi nyt on kuitenkin kisapaikka Nordic Fitness Expon SM-kisaan lunastettu ja kiristelyt voi jatkua 😉 Toinen sija antaa minulle myös oikeuden osallistua kansainväliseen Nicole Wilkins-kisaan sekä Pohjoismaiden mestaruus-kisoihin, jotka pidetään päivää ennen SM-kisoja. Kisasin myös viime vuonna nuo kaksi päivää peräkkäin ja hieman kauhulla odotan tuota komboa. Viime vuodesta viisastuneena aion suunnitella syömiseni ja juomiseni valmentajani kanssa paremmin tuohon viikonloppuun, jotta vältytään sellaiselta heikotukselta, jota kahden päivän huono nesteytys ja ruokailu tuo varmasti mukanaan. Vaikka tuo Expo-viikonloppu tulee olemaan haastava, odotan sitä innolla, koska se on varmasti yhtä mahtava kokemus kuin viime vuonnakin! 🙂
Nfe15-666Nfe15-430

800_3466

Haluan tuoda tässä postauksessa esiin myös sen rajun todellisuuden kuinka kireitä kisaajat siellä lavalla todellisuudessa ovatkaan. Alla on kuvaa mun kunnosta kisavärit päällä samalta päivältä juuri ennen meikkiä. Kunto oli koko päivän sama lukuunottamatta sitä, että jalat alkoivat pitkistä seisomisajoista johtuen kerätä nestettä. Aika pieni, kuiva ja kireä eikös? Melkein tekee pahaa katsoa tuota kuvaa? Tällätty kisakuva näyttää kuitenkin maallikon silmään melko toisenlaiselta, koska kisalavan kirkkaissa valoissa pieninkin löysyys näkyy heti.  Aika hurja ero. Tästä syystä bikinikisaajat muistuttavat kisakunnossa vartalonmallilltaan oikeassa elämässä lähinnä pikkupoikia puhumattakaan vieläkin kireämmistä body fitness-kisaajista. Itse en ihaile mitenkään suuremmin tätä kisakuntoa, vaan naiselliset muodot ovat enemmän mieleeni, mutta olihan se pakko ikuistaa kuvaan, kun se on niin friikin näköistä.

PhotoGrid_1442643251531[1]

Mitä muuten tykkäsitte yleisesti mun kisalookista, oliko se parempi kuin viime vuonna? Oliko joku paikan päällä katsomassa kisoja? Kaipailisin rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia seuraaviin kisoihin, jotka ovat kolmen viikon päästä 🙂

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

8 vastausta artikkeliin “Toinen sija ja matka jatkuu kohti Nordic Fitness Expoa!”

 1. Koko paketti on niin mielettömän elegantti, oikein ilo silmälle! Ehdottomasti pistit silmään juurikin tuolla klassisen tyylikkäällä lookilla, biksujen ja hiusten väri olivat yhdessä nappilaukaus, väri oli kohdillaan (tai ehkä ihan inasen tummempi expoon?), esiintyminen kaunista katsottavaa… Eihän tässä huonoja puolia keksi oikein mitään, olet niin oikeassa lajissa 🙂

  • Kiitos mielettömästi palautteestasi! 🙂 Olen todella visuaalinen ihminen, joten nautin suuresti lookin suunnittelusta. Minusta lavalla tulee olla ehdottomasti tyylikäs (tyylikkyys ennen lihaksia ja kireyttä :D), jotta se jää hyvällä tavalla tuomarien mieleen. Väristä tuli hyvän sävyinen ja tasainen, mutta se olisi mustakin saanut olla vielä vähän tummempi. Tämä täytyy ehdottomasti korjata Expoon, kun siellä valot ovat entistä kirkkaammat!

 2. Sinä olet upea😍 Mielestäni look oli loistava, mieleeni tulee aina Sara Bäck, kun näen kuviasi,( Sara on Suomen kaunein nainen). Tsemppiä Expoon ja olet varmasti voittaja😀 Go girl !

  • Ohhoh, olipas kommentti <3 Arvostan Sara Backissa itsekin hänen tyylikkyyttään (upean kropan ja ihastuttavan persoonan lisäksi), joten ei tässä voi kuin punastua 🙂 Nöyrin mielin olen matkalla kohti Expoa, sillä monen asian täytyy vielä kehittyä (kiristyä yms), jotta kärkisijoista on mahdollisuus taistella oman sarjani upeita tyttöjä vastaan 😉

 3. Onnittelut! Mielestäni kisalookkisi on tosi onnistunut! Varmaan se vaikutti sijoitukseen myös erittän positiivisesti, että en lähtisi niin kauheasti muuttamaan mitään 🙂

  • Kiitos! Uskon itsekin myös, että se oli yksi syy hyvään kisamenestykseen, joten tarkoituksena on pitää se pitkälti samana. Bikinissä kun tuo kokonaisuus on todella tärkeä. Kropasta vaan pehmot pois ja paljon poseeraustreeniä niin alan olemaan valmis Expoon 🙂

 4. Kampaajana sanoisin että laittaisin kiharat ihan hivenen ylempää lähtemään jotta ne kehystäisi kasvoja paremmin. Kiharan koko on valmiiksi hyvä ja pehmeä. Väri on todella hyvä, paljoa en tummentaisi mutta tyvihän voisi liukua astetta tummempana vähän pidemmälle. Kokonaisuus on todella onnistunut ja näytät hyvältä! 🙂

  • Tosi kiva kuulla hiusalan asiantuntijan vinkkejä! Jään miettimään näitä asioita lookin tekjäni kanssa, kiitos todella paljon 🙂

 
Tykkää jutusta