Kisat lähestyvät! – Puhdasta löpinää tästä hetkestä

Nyt tulee puhdasta ajatuksen virtaa ja dieettilöpinää! Aloitetaanko vaikka sillä, että dieettiä kiristeltiin taas alkuviikosta eli kaloreista tiputeltiin hiilareita ja sain nyt keskellä viikkoa uuden treeniohjelmankin. Jalkatreeneihin tuli selkeästi lisää intensiteettiä mm. plyoliikkeisiin yhdistetyillä superseteillä ja nyt jää nähtäväksi kuolenko niihin. Vedän tänään siis ensimmäistä kertaa toisen treeneistä ja varmaan konttailen pitkin salin lattiaa hikilammikon seuratessa perässä. Mua oikeasti vähän jännittää tehdä se 😀 Oon keräillyt itseäni jo pari päivää tätä koitosta varten.

Olen myös muokannut hieman tapaani tehdä aerobisiani. Aikaisemmin tein kaikki aerot tasasykkeisistä HIIT:eihin juosten Halistenkosken kauniissa maisemissa, mutta nyt sääret ovat alkaneet muistutella, ettei pienen ihmisen ole hyvä rasittaa niitä niin paljon. Heräsin jopa muutamina öinä samanlaiseen vihlovaan kipuun kuin pienenä kasvukipuja kokiessa. Tuohon tuskaan hieronta auttoi erinomaisesti, mutta tiesin sen palaavan jos jatkan samaan malliin. Vaihdoin sitten ulkolenkit (vain tasasykkeiset, HIIT:istä saan enemmän irti juosten) tasaisen tylsään ylämäkikävelyyn Gymin juoksumatolla erilaisia viihdeohjelmia iPadilla selaillen. Nyt oon ihan koukussa Fitnesspäiväkirjoihin 😀 Ihan parasta hömppää aamulla ja siinä seikkkailee sitä paitsi ihana tiimikaverini Nanna Karalahti 😉 Huonona puolena siinä on se, että saa kantaa melkein tuplasti treenikamaa mukanaan, kun ahtaa laukkuunsa aamun aerobis-romppeet pyyhkeineen päivineen, siistimmät vaatteet töihin ja päivän ruoat sekä pisteenä iin päälle vielä iltapäivän salikamat. Kahdet treenivaatteet ihan vaan siksi, että aamuaeron jäljiltä vaatteet eivät ehdi millään kuivua iltapäiväksi. Kokemusta on. Voin kertoa, että tuossa on tavaraa kerrakseen raahattavaksi! (Psst. Jätän tosin treenikamat usein kaappiin odottamaan työpäivän jälkeistä salia. Mitä sitä turhaan raahaamaan painavaa laukkua edestakaisin kun tietää iltapäivällä tulevansa takaisin.)

20150815_171555[1]

20150815_193229[1]

Yhdessä välissä voivottelin täälläkin ettei kunto tunnu edistyvän, mutta kyllä se vaan edistyy. Ihme olisi oikeasti jos mitään ei tapahtuisi. Tuolloin muutama viikko takaperin melkein psyykkasin itseni ulos kisasta, mutta onneksi olen sen verran jääräpäinen, etten pysty jättämään tällaista leikkiä kesken. En siis silloin uskonut ehtiväni kuntoon Jyväskylään saatika Ouluun. Nyt mieli on vähän jo muuttunut, kun tiettyjä kisakuntoon (tai siis sen lähestymiseen) viittaavia piirteitä on tullut kropassa esille. Esimerkkeinä fyysisistä piirteistä ovat viehättävä otsasuoni ja aamuisiin vatsaan kevyesti piirtyvät suonet. Tässä samassa yhteydessä voisi tiestysti myös mainita uhkaavasti litistyvän rintakehän ja pikkupoikamaiset pakarat. Puin eilen kaupungilla lähtiessäni oikein Freddyt päälle (se pakaroita korosta vaikutus – you know) ja arvaa saiko sitä järkyttyä ekan kunnon vaatekaupan peilin nähtyään. Se hanuri on oikeasti pienentynyt ihan valtavasti! Eka ajatus oli tietysti, että ”apua, en tunnista itseäni peilistä”, mutta sitten muistin, että mulla oli nämä tismalleen samat fiilikset viime vuonnakin. Sieltä se kunto pikkuhiljaa siis kuoriutuu, vaikka en siihen ole täysin koko ajan uskonutkaan  😆

20150817_181928[1]20150817_175720[1]

Vaikka olenkin elänyt dieettielämää aika täysin rinnoin, niin on sitä paljon muutakin tultu tehtyä. Viime viikonloppuna oltiin lauantaina katsomassa golfin European Master Tour-kisaa Ruissalossa ja sunnuntaina kannustin ihan mehuissa omaa kaksilahkeistani painonnoston alle 23 v. SM-kisoissa Helsingissä. Ihan mikä tahansa urheilulaji on aina parasta paikan päällä 😉 Urheilujuttujen lisäksi olen tällä viikolla ehtinyt suunnittelemaan ja varailemaan jo vähän omiin kisoihin liittyviä juttuja, kuten kynsihuoltoja ja muuta mukavaa. Kävin myös päivittämässä kynnetkin taas tuoreiksi yhteistyökumppanillani Soul Sistersillä ja tällä kertaa valitsimme väriksi kaikkien niiden värikkäiden kevät- ja kesäkynsien jälkeen jotain hieman hillitympää. Mä oon kuitenkin kynsissä sellainen more is more-tyyppi, joten pitihän sinne tietysti jotain glitteriä saada. Seuraavat kynnet onkin sitten mun kisakynnet, iik! Sellainen sekalainen ajatuksen virtaa seuraileva selostus multa kertaa sitten tupsahti ulos 😀

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

 
Tykkää jutusta