Kevyt viikko kisadieetillä takana – miten kävi painon?

Tänään sunnuntaina vietetään kevyen viikon viimeistä päivää. Ette arvaakaan kuinka kovaa on tehnyt päänupille olla treenaamatta kovaa ja vetämättä aerobisia suurinpiirtein verenmaku suussa. Olen käynyt koko viikon päässäni taistelua, jossa se järkevämpi Jade kertoo tämän kevyen viikon tekevän vain hyvää kropalle ja toinen, ei-niin-järkevä Jade toistelee, että en millään ehdi tätä menoa kisakuntoon jos en edes kunnolla treenaa. ”Eihän kisadieetillä voi vedellä tällaisia naurettavia 20 minuuttia kestäviä pumppitreenejä ja väittää ehtivänsä kisakuntoon sillä tavalla!” Ehkä tämäkin tyhmyys korjaantuu joskus kun minulla on enemmän kokemusta kisaamisesta 😀

PhotoGrid_1438505898643[1]

Mun kevyen viikon suunnitelmiin kuului kolme pumppaavaa salitreeniä ja viisi kevyttä aerobista. Viikon alussa kävin tiistaina kunnon jalkahieronnassa avaamassa paikkoja. Tämä jalkahieronta olikin sitten ilmeisesti sen verran rankka toimenpide keholle, että kroppa veti ihan nesteiseksi ja painokin humpsahti ylöspäin jopa parin kilon verran. Siinä olikin sitten ihmettelemisen aihetta, kun hieronta pistää mulla yleensä todella hyvin nesteet liikkeelle ja kevyellä viikollahan painon pitäisi pudota! Jalat kyllä näyttivät sileämmiltä, mutta mun normaalisti suhteellisen kireä vatsanseutu oli ihan täyttä höttöä. Todella kummallista. Yritin siinä sitten olla ottamatta kummempaa paniikkia asiasta, mutta eihän se nyt ihan niinkään mennyt. Kauhea kun sitä koittaa olla kovin järkevä ja ajatella rationaalisesti, mutta aina siihen ei pysty 😀 Kävin aiheesta useampiakin rauhoittavia keskusteluita salin väen kanssa ja kaikissa niissä tulimme siihen lopputulokseen, että nestettä sen vain on pakko olla. Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että näillä kaloreilla se ei voi millään olla ainakaan rasvaa.

PhotoGrid_1438433021786[1]

Viikonlopun ajan olen nyt viettänyt täyttä lepoa ja yhtäkkiä paino tipahti ja kunnolla. Ehkä mä lopetin ihan turhanpäiväisen stressaamisen tai sitten kroppa oli koko ajan luopumassa niistä ylimääräisistä stressinesteistä. Mulla alkoi nimittäin viikonmittainen lomakin 🙂 Lomalla mä aion vain nukkua aamuisin niin pitkään kuin huvittaa, käydä vähän treenailemassa ja rentoutua loppuajan. Ajatuksissa olisi tavata loppuviikossa yksi bloggaritar täältä Fitfashionista, mutta siitä enemmän ensi kerralla 😉 Siihen asti voit seurailla mun elämää Intagramista @jadeyolanda

Follow me on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

 
Tykkää jutusta