Yksi päivä kisoihin ja uusi tukka!

Vähiin käy ennenkuin loppuu! Viimeisiä päiviä tätä dieettiä vietellään, mutta enää ei tunnu yhtään siltä, että olisi millään dieetillä. Tankattu siis on ja pidin jo viime viikolla valmentajan käskystä muutaman tankkauspäivän. Treenikään ei ole ollut mitään perustreeniä,  vaan tällä viikolla on vain kevyesti pumppailtu kroppaa joka suunnasta. Salitreenit ovat olleet niin lyhyitä, että sieltä on ”selviytynyt” 20-35 minuutissa ulos 😀 Siinä on ollut ihmettelemistä, kun on tottunut noin tunnin kestävään intensiiviseen treenitykitykseen. Tällaisen punttisipsuttelun jälkeen on kyllä taas ikävä niitä kunnon treenejä. Noh, onpahan ollut aikaa tehdä muita juttuja, joita muuten riittää! On saanut olla pää kolmantena jalkana koko viikon hakemassa mm. sponssivaatteita, etsiä kisavärin maalaustarvikkeita ja sun muuta. Nyt ymmärrän varsin hyvin, miksi jotkut ottavat viimeiselle viikolle lomaa töistä…

5daysout_jade
Tässä teille kuva, joten en meinannut lisätä mihinkään someen näytille ennen kisoja, mutta sinnepä meni. Hups. Kovin ajattelin, etten tulisi paljastamaan itsestäni enää mitään kuntokuvia, kunnes nappasin tämän print screenin itsestäni T-kävelyvideolta. Suomalaiseen mentaliteettiin tuntuu kuuluvan vahvasti se, ettei itseään tule kehua tai olla muutenkaan itsestään ylpeä, mutta mä kyllä tunnen tätä kuvaa katsoessani pientä ylpeyttä rinnassani. Olenko mä oikeesti tossa? SIISTIÄ!

Lyhyiden salisessioiden lisäksi on siis pitänyt keskittyä lähes kaikkeen muuhun kuin urheiluun. Poseerausta on yritetty harjoitella ahkerasti, korkkarit ovat siis kopisseet niin kotona kuin kotisalini Gym2000:n jumppasalissa. En osaa sanoa onko harjoittelu tuottanut tulosta, mutta yritetty on ainakin kovasti 😀 Viikon teemana esiintymisessä mulla on ollut hammashymy. Voitteko ymmärtää kuinka vaikeaa on opetella tekemään sellaista asiaa, jota on yritellyt piilotella viimeiset kymmenen vuotta ainakin? Oon jotenkin aina hävennyt hassuja torajänishampaitani enkä ikinä mielelläni hymyile niin, että ne näkyvät. Nyt valkkujen käskystä ne on vilautettava esiin 😀 Joku sitten huutaa mulle lavalla vaikka koodisanan torajänis, jos ne jää jostain syystä piiloon :’D

20140910_173703[1]
Fitmaxin supersiistit sponssivaatteet. Kyllä näillä kelpaa tallustella menemään!

Muuten kaiken hektisyyden keskellä tämä viikko on ollut varsinainen prinsessaviikko. Mulle on tehty iki-ihanat ripset ja kokovartalosokerointi Soul Sistersissä (joista lisää myöhemmin) sekä myös tukka on kokenut kauan kaivatun päivityksen nykypäivään. Entistä kulahtaneen keltaista hampputukkaa lähti elvyttämään Hiusmuotoilua Tunteella -yrityksen supertaitava kampaaja Maarit, joka on myös samalla uusi yhteistyökumppanini. Olen kyllä niin iloinen, että olen saanut yhteistyökumppaneiksi juuri ne yritykset, jotka olen halunnutkin 🙂 Kiitos, että uskotte minuun, se merkitsee paljon <3

DSC_1112

Kävin viime viikolla Maaritin kanssa keskustelemassa  mitä tukalle olisi tarkoitusta tehdä ja pääsimme nopeasti todella hyvään yhteisymmärrykseen. Halusin tukan näyttävän vähän enemmän värjätyltä ja tavoitteena oli päästä eroon keltaisuudesta, mutta täyttä platinablondia oli myös vältettävä. Tyveen toivoin ihan pikkiriikkisen tummuutta, jotta  kisojen tumma meikkivoide istuu siihen paremmin näyttämättä ihan peruukilta. Maarit kuunteli hyvin, sillä lopputulos oli parempi kuin olin osannut toivoa:

DSC_1115

 Mä olen niin tyytyväinen tähän tukkaan ja ei siitä ainakaan voi jäädä sijoitus kiinni 😉 Alkuun juurta tummennettiin hieman ja koko pää raidoitettiin. Pesun yhteydessä hiusten sävyä lähdettiin viilentämään ja tulos on aivan täydellinen. Ei liian tumma, ei liian vaalea, ei missään nimessä planttu, vaan todella elävännäköinen raikas blondi. Clip-on -pidennykset värjättiin samalla ja nyt nekin istuvat tähän tukkaan kuin valettu. Ihanaa päästä tällä tukalla lavalle! 🙂 Istun jo nyt nimittäin kotona kisavärit päällä ja se näyttää entistä blondimmalta niiden kanssa. Upea lopputulos on siis luvassa, jee 😉

DSC_1120DSC_1122

Koska mun uusi tukka on niin mahtava, halusin saada teidänkin hyvälle päälle Maaritin kätösissä, niin neuvottelin hänen kanssa teille lukijoille pienet mukavan edun! Tee ajanvaraus tukan päivitykseen Hiusmuotoilua Tunteella -parturikampaamon Maaritille 12.9-10.10.2014 välisenä aikana koodilla BusyJade ja saat -15% alennusta käynnistäsi. Käy varaamassa aika kätevästä nettiajanvarauksesta tai soita numeroon 040 484 7728. Riittää siis, kun vain mainitset tuoliin istuessasi tämän koodin 🙂  Huomaa, että alennus koskee vain uusia asiakkaista.

hiusmuotoiluatunteellaTämä siis jääköön viimeiseksi postaukseksi enne kisoja! Aika jännittävää, että seuraavan kerran kirjoitellessani kerron teille kisafiiliksiä ja sun muita. Blogia en siis Jyväskylästä käsin tule päivittelemään, mutta lupaan että mun insta (@jadeyolanda) tulee siellä paukkumaan luvattomaan tahtiin. Sinne siis seuraamaan, jos kiinnostaa miten mun käy! Jännäääääää!!! PS. Jos eksytte kisoja katsomaan, tulkaa ihmeessä vetäisemään hihasta jos tunnistatte sen kaiken blingblingin alta 🙂 

Follow me on BLOGLOVIN’ // BLOGILISTA // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

28 vastausta artikkeliin “Yksi päivä kisoihin ja uusi tukka!”

  • Hui, kiitos paljon!! Hammashymy on erittäin vaikea ja näytän edelleen että yritän irvistää 😀

 1. voi että tuosta tukasta tuli nätti!! tosi kaunis:) tsemppiä!

  • Oon kyllä siihen todella tyytyväinen! Osaavat kyllä hommansa hyvin 😉

 2. Sietääkin tuntea ylpeyttä! Kauheesti tsemppiä!!!!

  • Jep, jos on kerran kovan työn tehnyt, niin kyllä silloin sietää olla ylpeä, oli sijoitus mikä tahansa! 🙂

  • Hih, no se on kyllä tosi kiva! 🙂 Tyytyväisempi en vois olla. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan 😉

 3. Upee! Tsemppiä kisoihin. Toivottavasti jatkat blogia kisojen jälkeenkin:)

  • Kiitos! Jatkan varmasti bloggaamista kisojen jälkeenkin, on se nimittäin sen verran antoisaa 🙂

  • Upeeeeeeta!!!!!!! ihan mahtavassa kunnossa olit ja ihan mahtava tulos Jyväskylästä!!!!!!!!!! Onnea!Saat olla ylpee itestäs 🙂

  • <3 Oon kyllä tosi ylpeä, kaikki meni ns. nappiiin! :)

 4. Wuhuuu!!! Oot ihan huikee! Mä niin tiesin tän lopputuloksen 😉 Ja vielä MM-kisoihin! Onnea ihan hirveästi, oot ansainnut tän.

  • Kiitos kiitos <3 Aika jännää päästä edustamaan Suomea ison rapakon taakse 😀

 5. Isosti onnea aivan kertakaikkiaan upeasta suorituksesta!!! Olit kyllä yksinkertaisesti paras ja voittosi ansainnut.

  Olen seurannut valmistautumistasi kisoihin pitkään kuten muitakin blogeja ja erityisesti jäit siitä mieleeni alkuaikoina kun joku sanoi jotain hirveetä soopaa, ettet olisi ”erityisen kaunis bikiiniin” tai jotain sinnepäin. Aivan sairaan törkeästi sanottu ja ihan täyttä paskaa. Löit kyllä luut kurkkuun viimeistään tänään. Olit tosi sopusuhtainen, luonteva, väri osui nappiin, hiukset ja tyyli tosi freesi ja kroppa ihan napakymppi. Oot hieno ihminen ja upea kilpailija! Tästä on hyvä jatkaa. Onnea vielä 🙂

  • Myös itsellä on jäänyt tuo kommentti ertitäin vahvasti mieleen 😀 En koe edelleenkään olevani mikään klassinen kaunotar, mutta pidän kyllä kasvoistani edelleen 😀 Ymmärrän kyllä rakentavan palautteen, mutta tuollainen mollaaminen kertoo kirjoittajastaan todella paljon. Ikäviä tuollaiset.

   Mulla oli kyllä ihan parhaan huoltajat, jotka pitivät kaikesta taustatyöstä maailman parhaiten huolta ja esim väriäkin käytiin tsekkaamassa useampaan otteeseen. Olen kyllä todella iloinen, että kaikki meni kuten piti 🙂

  • Muistelin itse tätä samaa kommenttia kun katselin sun kisakuvia ja mietin, että hahaaa, look at her now! Ansaittu voitto, onnea!

 6. Onnea huikean paljon! Mahtavassa kunnossa olit ja ihana stailaus!

  • Kiitos!!! Stailauksessa mua jännitti kauheesti ettei se oo liikaa Anna Virmajokimainen 😀

 7. Onnea super paljon!!! Hieno voitto ja näytit tyrmäävän upealta!! Kroppa täys kymppi ja kokonaisuus kymppi plus! Tää on ihan uskomatonta kuinka onnellinen ja ilonen oon sun puolesta, vaikka sua en tunnekaan enkä (hävettää myöntää..) blogias oo edes kovin aktiivisesti seurannutkaan.. Kateellinen olen, tottakai, mutta tästä kateudesta ei kumpua negatiivisuus. Ihan huikeeta, toivon sulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja onnea tuleviin kisoihin!! Oot niin kaunis ulkoa kuin sisältäkin, keep on going girl!!

  • Oi ootpa ihana! Musta juurikin kauniit ihmiset osaavat iloita toisten onnesta, juuri niin kuin sinä nyt 🙂

 8. ONNEE SUPER PALJON!! oot mm-paikan ansainnu!!!!! 🙂

 9. Heiii ONNEA!!! Koska saadaan postausta kisapäivästä? En malta odottaaaa 😀

  • Yritän sitä kovin tässä kirjoittaa! 😀 Toivottavasti on huomenna valmis 😉

 
Tykkää jutusta