Yhden päivän ajatuksia, jotka kertovat minusta ehkä enemmän kuin halusin

Voimariinin blogissa oli muutama päivä sitten todella hyvä postaus hänen päivän ajatuksistaan. Postaus ei itsessään ole pitkä, mutta se avasi todella hyvin tämän kyseisen bloggarin ajatusmaailmaa ja haluaisin jakaa kanssanne samanlaisen otoksen päiväni. Kaikkia ajatuksiani en laittanut tänne asti, sillä ihmisellä on varmaankin 10 000 ajatusta päivässä ja osa niistä on liittyy sellaisiin asioihin, joita en voi vielä paljastaa, mutta tässä tulee koostetta niistä päällimmäisistä:

Tämän viikon ainoa aamu kuin sai nukkua näin pitkään. Ihanaa. 

Hiilaritankkauspäivä on best day ever. Vitsi mä rakastan tätä pannaria.

Ei vitsi. Rapsuttelen hetken kissoja tässä sängyllä. Voi ei, virhe. Mä en millään enää jaksais nousta tästä. Nyt on pakko lähtee töihin. Eiku oon tässä ihan minuutin vielä.

Joku on tuonut kakkua töihin. Meniskö se tankkauspäivän piikkiin? (Paljastan, että meni.)

Mulla alkaa muuten protskut loppumaan. Tällä kertaa en kyllä ota niin isoa purkkia samaa makua, kun kyllästyn kumminkin siihen. Tuleekohan sen tilauksen mukana niitä Fitmaxin uusia tiimivaatteita, kun Jennikin oli jo niitä saanut. 

 Tuleekohan mun postauksestani tarpeeksi hyvä? Toivottavasti edes joku kommentoisi siihen. Harmi ettei sitä mun aikaisempaa postausta oikein luettu, vaikka pistin siihen paljon aikaa. 

DSC_1730

Minttusuklaa vai maapähkinä? Tekis mieli kokeilla sitä maapähkinää, mutta en tiedä tykkäänkö syödä sitä. Minttusuklaa on varma vaihtoehto. Iso vai pieni purkki? Pakko ottaa se pienempi, kun rahatilanne on huono.

Vitsit, kun tekis mieli karjalanpiirakoita. Söin sitä kakkuakin just, niin en kyllä enää viittis niitä tähän päälle syödä. 

Ai päikkäreille? Mua ei kyl yhtään väsyttäis, mut kun kissat on niin söpösti jo siellä peiton alla odottelemassa.

Ei hitto kun väsyttää ja pitäis salillekin lähteä. Ois pitänyt laittaa herätyskello ettei olis nukkunut näin pitkään. Onneksi on selkäpäivä, ei huvittaisi yhtään hyppiä ja pomppia. Mä haluun leveämmän selän. 

Mä en kestä kun Ludwig on niin söpö.

Laittaisinko mä nää liilat treenihousut jalkaan? On käyttänyt niitä viimeksi puol vuotta sitten ja silloin mulla näkyi läpi kauheet sellut. Ei kai mulla enää oo selluliittiä? 

Alkaa vihdoin toi takareisi muodostua. Ai kauhee noita mustelmia. Huomenna pitäis laittaa se liian pieni cheer-hamekin päälle. Yöks. En kestä, että joudun seisoo se päällä siellä matolla vaikka kuinka kauan kaikkien katseltavana, kun jaan niitä hemmetin kukkasia. Jätän kyllä suolat pois huomiseksi, ettei oo kauhee pöhötys päällä. 

 Onpas nää värikkäät. Ei hitto, kyllä näistä taitaa sittenkin vielä rasvapaakut näkyä läpi. Miks mun piti pistää nämä jalkaan… Okei, kerää Jade ittes. Muillakin naisilla on rasvaa. Ketään ei kiinnosta. Toiki kyl varmaan katsoo, että miten tollasella tytöllä on noin rasvaset jalat.

Näyttääpäs yläkroppa hyvältä. Mä haluaisin kyllä lisää olkapäitä.

Onpas mun hiukset keltaiset. Pitäis pääst pian kampaajalle, kun tää tukka alkaa olee ihan kauhee. Millon mä oon viimeks käynyt kampaajalla? Ööö.. elokuussa?

DSC_1736

Miksi toi tuijottaa mua? Näytänköhän mä sen mielestä ihan mieheltä? Kyllä varmaan, kun ei naisilta ”kuulu” näkyä suonet. 

Yläkroppa alkaa olemaan jo aika kireä, mutta alakroppa ei. Hyi olkoon miten ällöt mun jalat on takaapäin. Pakko siirtyä tästä peilin edestä pois, ettei näy toi heijatus.

Ooo, täältä saa ilmaiseksi näitä uusia patukoita. Otan yhden Kallellekin.

Miten ihmeessä mä järjestelen huomisen päivän, kun pitäisi käydä salilla ja laittautua cheer-näytökseen ja kaikki? Täytyy ottaa koko päivän ruoatkin mukaan. 

Siinä teille osa päiväni ajatuksista. Uskon, että tämä postaus kertoo musta enemmän kuin olisin ehkä halunnut paljastaa, mutta antaa mennä. Onko teillä samanlaisia ajatuksia itsestänne?

Follow me on BLOGLOVIN’ // BLOGILISTA // FACEBOOK // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

2 vastausta artikkeliin “Yhden päivän ajatuksia, jotka kertovat minusta ehkä enemmän kuin halusin”

    • Näin se varmasti on. Monesti sitä kuvittelee, ettei kukaan muu mieti näin typeriä, mutta kyllä se totuus aivan toinen täytyy olla ;D

 
Tykkää jutusta