Kisahämmennystä, biksujunnut sittenkin syksylle!

Pääsiäinen 006 Pääsiäinen 005Pääsiäinen 010

Pääsiäinen tuli ja meni varsin rennoissa merkeissä. En jaksanut nihkeillä ruokavalion kanssa, vaan otin rennosti ja nautin mökkielämästä keskellä ei-mitään. Rehellisyyden nimissä myönnän vetäisseeni kurkusta alas kokonaisen mämmirasian ja taisin juoda vaniljakastikettakin ihan suoraan purkista. Hups! Suklaamuniin en kuitenkaan koskenut, karkkilakossa kun vieläkin ollaan. Oon siis ollut viimeiset 5 kuukautta ilman karkkia ja kyllä ne ihanat Kinder-munat vähän houkutteli. 

Pääsiäinen 035Pääsiäinen 040Kaiken edellämainitun lisäksi nautin makkaraa, perunanyyttejä, tikkupullia… Hei apua, loppuja en kehtaa myöntää jos vaikka valkut sattuvat lukemaan tätä blogia 😀

Lähdettiin tosiaan lauantaina aamutreenien jälkeen mökille nauttimaan elämästä ja sitä tuli tehtyä oikein olan takaa. Mökillä odotti täysipalvelu. Kaikki ruoat kannettiin eteen ja saunakin lämmitettiin pyynnöstä. Mitään ei oikeastaan tarvinnut tehdä itse, kun vanhemmat ja isovanhemmat passasivat ihan pilalle. Hyvä kun mua ei kannettu yläkertaan parvelle nukkumaan 😀

Kaikkein parasta mökillä oli se, kun siellä ei toimi puhelimet. Ei siis yhtään. On jotenkin tosi rentouttavaa olla kenenkään tavoittamattomissa. Nykyään on oikeasti aika rasittavaa olla koko ajan tavoitettavissa. Puhelimeen tulee jatkuvasti sähköpostia, whatsapp-viestejä, facebook-ilmoituksia ja mitä lie muuta turhaa. Niitä on sitten pakko myös seurata, koska muuten putoaa kärryiltä mitä maailmassa tapahtuu. Herranisä jos sitä ei tietäisikään mitä se paras kaveri on juuri päivittänyt faceen! Voisiko ilman tätä tietoa elää? Voisi. Mutta ei se helppoa ole, varsinkaan jos on addiktoitunut omaan puhelimeensa niin kuin minä taidan olla.

Pääsiäinen 068Pääsiäinen 056

Nähtiin meidän metsäretkellä oikein konnakin! Ja hirvittävän iso metso myös! Odotin koko ajan, että oltais nähty myös käärmeitä. Ei nähty 🙁

Elin tosiaan koko viikonlopun täysin eristyksissä verkosta ja arvatkaa mitä sillä välin oli tapahtunut! Moni veikkaa varmaan ettei mitään tärkeää, mutta oli siellä yksi viesti ylitse muiden. Junnukisat nimittäin tulevatkin Nordic Fitness Expoon!! (Myöhempi edit. Tieto löytyy täältä.) Mä olen nyt aivan hämmennyksissä kisasuunnitelmieni kanssa. Alkuperäinen tarkoitus on ollut kisata yleisen sarjan karsinnoissa Tampereella ja lunastaa sitä kautta toivottavasti paikka Lahteen. Nyt mulle olisi kuitenkin mahdollisuus lähteä kisaamaan pelkästään Lahteen ja silloin ensimmäiset kisani olisi vasta kuukautta myöhemmin kuin oli alunperin tarkoitus. Tai sitten kisaan molemmissa, eli yleisessä sarjassa ja junnuissa. Tai sitten pelkästään yleisessä. Emmäääää tiedä mitä mun pitäis tehdä!! Ehdin jo laittaa hätäpäissäni kamalan kysymystulvan valmennukselle.

Pääsiäinen 076Lepo on kaiken a ja o! Nimim. Kahdet päikkärit päivässä tekee

Onneksi tässä vaiheessa ei vielä tarvitse tietää eikä päättää mitään, mutta mä vihaan elää tietämättömyydessä. Mun täytyy tasan tietää mitä tulen tekemään puolen vuoden päästä tai yöuneni ovat menetetty. No ehkä vähän liioittelin. Eivät ne nyt ihan tästä ole menneet, mutta olisi kiva saada hieman selvyyttä suunnitelmiin.

Joka tapauksessa syksyllä kisataan, mutta missä luokassa ja milloin on vielä vähän auki. Äääks ja kääks.

Follow me on BLOGLOVIN’ // BLOGILISTA // INSTAGRAM

Jade-Yolanda

8 vastausta artikkeliin “Kisahämmennystä, biksujunnut sittenkin syksylle!”

 1. Minä huomasin ihan saman omalla lomallani kuukausi sitten, kun en Espanjassa halunnut pitää sikakallista pakettidataa päällä. Yritin siellä hotellin koneella mennä facebookkiin ja meiliin, mutta niissä oli jokin blokkaus päällä. Oli muuten yllättävän rentoa ja jäi aika paljon aikaa ihmetellä, että mitähän tekis, kun ei koko ajan roiku kännykkä kädessä somessa… Päätin tietysti että nyt karsin runsaasti someseurantaa kotonakin, mutta eipä tuo nyt ihan ole pitänyt… Koukussa mikä koukussa 😀
  Vappuna mökille niin tulee taas pakotettu tauko 😉

  • Ihan totta, munkin täytyy jatkuvasti roikkua somessa jos joku vaikka olisi ladannut Instagrammiin jonkun kivan kuvan! Selaan yleensä aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä puhelimeni ja tuo tapa on alkanut ärsyttää ihan itseänikin. Jostain sitä täytyy aloittaa ja oon suunnitellut lopettavani tuon iltaselailun aivan ensimmäisenä 😉

 2. Kerrro tähän heti sitten mitä vastasivat!! Itsekkin haluaa tietää missä luokassa kisaat! 😀

  • Paluuviestiä tuli ja oon edelleen aivan hämmennyksissä 😀 Pohdimme lähinnä molempien sarjojen hyviä ja huonoja puolia emmekä päättäneet vielä mitään. Onneksi tässä ei tarvitse vielä tehdä mitään päätöksiä, vaan se jätetään vielä hautumaan 🙂 Tällä viikolla on tulossa postausta tästä pohdinnasta!

  • Varmasti jännää! 😀 Laitatko aina annalle vai marjolle viestiä askarruttavista asioista? :))

  • No on todellakin! 😉

   Riippuu vähän asiasta kummalle laitan vai molemmille. Anna on mun ”omavalmentaja” ja tekee mun ruokikset ja treenit, joten jos on niistä jotain kysyttävää, niin sitten laitan Annalla viestiä. Kuntokuvat ja muut yleiset (esim. tässä tilanteessa) laitan molemmille, jos toivon niistä molempien mielipiteet 🙂

 3. Heippa! Olenko väärässä mutta mielestäni ei ole mahdollista kisata kuin yhdessä sarjassa? Eli siis joko junnuissa tai yleisessä, ei molemmissa.

  • Voit olla ihan hyvin oikeassa! Mulle tällaista sääntöä ei vielä ole tullut vastaan, mutta kuulostaisi ihan järkevältä 🙂 Mutta yhdessä sarjassa tulen siis syksyllä kilpailemaan jokatapauksessa 😉

 
Tykkää jutusta