Epäonnistunut aamupala ja juuri tulleet tiimitakit

Mitä teille kuuluu? Onko ollut hyvä viikko? Mä oon ollut jotenkin koko viikon ihan rikki, lihaksia väsyttää jonkin verran ja varsinkin jalat tuntuvat painavan kuin synti. Mulla olisi tiedossa ensi viikolle vielä kovaa treeniä ja viikko 11 pyhitetään kevyelle viikolle. Odottelen kevyttä viikkoa hieman ristiriitaisin tunnelmin. Toisaalta on tosi kiva, että keho pääsee hieman lepäämään ja keräämään voimia, mutta tiedän sen viikon lopussa tylsistyneeni jo totaalisesti siihen jumppapumppailuun. 

20140224_145206[1]Olen niin iloinen, kun olat ovat alkaneet vihdoin hieman pyöristymään! Kuva otettu jalkapäivänä vielä 😉

Olenkin saattanut täällä mainita, että syön todella paljon kananmunia päivässä. Tai oikeastaan niitä valkuaisia. Aamu- ja iltapalalle menee molemmilla kerroilla neljä ja välillä saatan korvata yhden ateriani proteiinilähteet valkuaisilla. Alkuun mua suretti kauheasti heittää ne keltuaiset pois, mutta nyt siihen on jo tottunut. Keltuaista tosin lipsahtelee harva se päivä munakkaaseen hieman, sillä se kananmunien oikeaoppinen rikkominen on kyllä ihkaoikea taitolaji! 

Jenkeissä ainakin on monet vuodet jo myyty eroteltuja valkuaisia ja nyt kauppoihin on saatu vastaava kotimainen tuote. Jonkin aika sitten multa kyseltiin haluaisinko kokeiluuni Laitilan uutuustuotetta Proeggiä, joka sisältää pelkkää valkuaista. Valkuaisten suurkuluttaja en voinut kieltäytyä. 

Kokeilin keskiviikkoiltana vaihtaa tavallisen iltapalamunakkaani valkuaiset tähän. Tuote oli todella näppärä ja helppo käyttää, mutta yhdestä asiasta olen tuotteen mainonnan kanssa eri mieltä. Tuotteen kuvaillaan sopivan mm. proteiinijuomiin, munakkaisiin, marenkiin, leivontaan ja yleisesti proteiinilisäksi. Mä tosiaan testasin sitä munakkaaseen ja en ollut tyytyväinen. Maku oli mun mielestäni todella outo, eikä munakas maistunut samalta kuin tavallisesti. Voisiko johtua siitä, että tuote on pastöroitu? 

20140228_111801[1]Puolikas banaani, Proegg-valkuaista ja Scitecin proteiinijauhetta

20140228_111934[1]

Aina kun ottaa puhelimen tai kameran käteen, nämä katit ovat jossain lähettyvillä…

En halunnut heittää hyvää tuotetta tuon perusteella pois, joten ajattelin keksiä sille toista käyttöä. Aamupalaani tosiaan kuuluu puuron lisäksi marjoja, banaania ja valkuaisia. En tehnyt tällä kertaa valkuaismunakasta, vaan täysin makroihini sopivia munabanaaniprotskulettuja! Mulla on nyt käytössä tuo Scitecin 100% Whey maussa Strawberry White Chocolate. Musta on tullut näiden Scitecin protskujen myötä oikea makunirsoilija. Mulla oli hetken tuo loppu ja söin sillä välillä vanhat, eri merkkiset proteiinit pois. Hyi olkoon, miten mä oon joskus voinut syödä niitä?!

No eihän se lettujen paistaminen sitten mennyt ihan niin kuin kuvittelin… Mulla ei tainnut olla ainekset aivan optimisuhteissä, koska letut eivät pysyneet kasassa sitten ollenkaan. Ei meidän paistinpannukaan mistään parhaimmasta päästä ole, joten testikappaleet paloivat kiinni samantein. Parin letun jälkeen alkoi ketuttamaan ja luovutin. Tyydyin juomaan valkuais-banaani-protskujauhe-sekoitukseni ihan sellaisenaan, ettei tarvitsisi pois heittää. Alkuun vähän epäilytti, sillä sekoitus näytti pahasti, miten sen nyt sanoisi nätisti — miehen ejakulaation tuotokselta. Kuvailun perusteella ei uskoisi, mutta pakko sanoa, että ai vitsi kun oli hyvää! Maistoin sotkuni pienellä määrällä steviaa ja kanelilla. Ne sopivat siihen täydellisesti. Taidan juoda tuota uudestaankin 😉 

20140227_115757[1]20140227_123153[1]Tiimitakit saapuivat! Jihuu!!

Vaikka lettujen paisto ei mennyt aivan putkeen, oli eilisessa jotain superhyvääkin. Me saatiin nimittäin meidän tiimitakit! Leijuin koko eilisen päivän ja varsinkin sen päivän rinta-hauis-ojentaja-treenin seitsemännessä materiaalitaivaassa. Treenikin kulki extrahyvin (miten niin välineurheilija?! 😀) Juoksin postiin heti kun sain tietää takin saapuneen sinne, eikö se kerro jo mun innostustasosta jotain? Katso nyt noita kaikkia ihania sädehteviä Swarovskin kristalleja! <3 Mun kaikki treenivaatteet on niin tylsiä, joten on kiva saada vähän muutakin kimallusta kuin hikikarpalot treeneihin 😉 

Pahoitteluni kuvalaadun puolesta. Olin ottanut hienot kuvat kunnon kameralla aamupalani epäonistumisesta ja siitä kuinka ällöttävältä munasekoitus näytti, mutta sitten multa loppui vihdoin ja viimein akku, enkä saanut laitettua niitä koneelle. Tämä tyttö siis suuntaa nyt laturiostoksille. Hyvää perjantaita kaikille! 

* Laitilan Proegg on saatu blogin kautta.  Sisältää myös linkin yhteistyökumppanini Fitmaxin tuotteeseen.

Jade-Yolanda

5 vastausta artikkeliin “Epäonnistunut aamupala ja juuri tulleet tiimitakit”

 1. Heip!
  Mä oon ollut vähän skeptinen noiden ”purkkivalkuaisten” suhteen, enkä ole vielä asiaan perehtynytkään sen koommin. Olen miettinyt juuri sitä että onko se nyt purkista sama asia kuin kanamunasta ja onko ne purkkivalkuaiset sitten jotenkin käsiteltyjä. Onko tuotteessa mainittu millaisesta kanalasta valkuaiset tulevat? Olen tässä asiassa kanamunien suhteen hyvin tarkka. Kanamunissa on helppo myös suosia lähiruokaa, joten olen mielelläni ostanut lähellä tuotettuja. 🙂
  Hieno tuo tiimitakki 🙂
  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Moikka! Mä oon jotenkin naiivisti ajatellut, että ne maistuvat täysin samalta kuin suoraan kananmunasta tulevat, mutta näin ei sitten ollut. Jäin kaipaamaan tuotteessa sitä samanlaista ”raikkautta”. Tuotteessa ei ole minkäänlaista mainintaa kanalasta, joten sitä sopii vain arvuutella. Selvyyden tietysti saisi, kun pistäisi valmistajalle viestiä.

   Totta puhut! Kananmunista on todella helppo löytää lähellä tuotettuja vaihtoehtoja. Itsekin ostan munani isoissa satseissa keskustan ulkomaalaiskaupasta ja tiedän heidän tuovan munat lähistöltä 🙂

  • Mä taidan siis jatkossakin pysyä ihan kanamunissa, lähellä tuotetuissa ja vapaan kananmunissa 🙂
   Mutta itseäkin suruttaa heittää keltuaisia menemään… Nyt en ole silti aikoihin kanamunia käyttänytkään…

  • Samoilla linjoilla ollaan, ei nimittäin ole tavallisen munan voittanutta 😉

 
Tykkää jutusta