Päivän inspiraatio, Tina Nguen

Tänään tulee hieman erilainen jouluntoivotuspostaus. En jaksanut vääntää teille mitään söpöä tonttulakkikuvaa musta ja kissoista, joten meninkin sitten toiseen ääripäähän. Joulu on tunnetusti kunnon mässäilyn aikaa ja sen vaikutukset voivat näkyvät kehossa vielä viikkojen jälkeen turvotuksena. Joillakin joulu voi jäädä pysyvästi lanteille (voi sitä kesäkuntoon-ihmisten määrää salilla tammikuussa…). Itse aion nauttia joulusta täysin rinnoin kuitenkaan ahnehtimatta kaikkia mahdollisia ruokia. Syön vain niitä mistä itse pidän eniten, enkä aio ottaa stressiä jouluherkuistakaan. Ruotuun palaaminen voi kuitenkin olla hankalaa, joten tarvitsen pienen motivaation lähteen, jotta se käy helpommin. Siksi ajattelinkin esitellä teille erään henkilön, jonka uskomattomia kuvia seurailen sosiaalisessa mediassa.
Mun mielestä inspiraation lähteen ei tarvitse olla aina edes saman lajin harrastaja. Monesti olen huomannut ihailevani täysin erilaisia urheilijoita, kuin itselläni ovat tavoitteet. Tällä kertaa ei puhuta aivan samasta lajista kuin itse tulen kisaamaan, mutta ei olla tosiaan kaukana siitä. Päivän inspiraationa toimii tänään 21-vuotias Tina Ngueng. Tina kisaa Jenkeissä Figuressa (eli meidän body fitneksessä). Hän on ehtinyt kisata vasta yhdet kisat, koska treenivuosia hänellä ei ole tällä hetkellä takana kuin suunnilleen 1,5 vuotta! Tina on myös sanonut, että hän on aivan puhtain jauhoin hankkinut tämän kropan itselleen näin lyhyessä ajassa. 
No mutta katsotaanpa sitä kroppaa:
Mun ensireaktio oli holy motherfucker-tyylinen lausahdus nähdessäni Tinan kuvia ensi kertaa Instagrammissa (käyttäjänimi on @tinang13). Onhan tuo vartalo aika uskomaton. Vaatteet päällä Tina Nguen näyttää joka hieman sarjakuvamaisen karikatyyriseltä. Vai mitä olet mieltä alemmasta kuvasta?
 Kaikki kuvat osoitteesta girlswithmuscle.com
Eli se on sitten hyvää joulua kaikille! Palataan sitten yhdessä ruotuun pyhien jälkeen 😉
Jade-Yolanda

 
Tykkää jutusta